trafic ranking

  

CARE ASSISTANT - Femei & Barbati (Marea Britanie)

 

INGRIJIRE PERSOANE LA CAMINE DE BATRANI

 

 

 

 

Descrierea programului

 

- Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare (chiar si necalificati), precum si cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Marea Britanie in Camine de Batrani (unitati particulare de asistenta sociala pt ingrijirea persoanelor in varsta) pe post de CARE ASSISTANT (asistent ingrijire persoane). Foto

 

 

- Aplicantul va fi angajat la o Casa Rezidentiala pe post de Care Assistant, unde va lucra in medie 40 ore/saptamana + orele suplimentare daca este cazul. Majoritatea locurilor de munca sunt in partea de sud a Marii Britanii si zona Londrei.

 

- Durata de asteptare este de aproximativ 1-4 sapt in functie de rapiditatea cu care aplicantul este acceptat de catre un angajator, nivelul de limba engleza fiind principalul criteriu de selectie. In cazul barbatilor si a cuplurilor durata de asteptare poate fi putin mare in anumite cazuri, deoarece numarul locurilor de munca pentru barbati sunt mai reduse decat cele alocate femeilor.

 

Conditii de inscriere in program

 

- Varsta maxima 55 ani
- Femei si barbati care detin cunostinte de limba Engleza minim la nivel mediu conversational.

 

Se ofera

 

- Contract de munca full time pe perioada nedeterminata pe post de "Care Assistant".

- Salar intre 8.25 (minimum pe economie in UK) - 10.00 GBP/ora in functie de agajator, nivelul de limba engleza al candidatului, experienta in ingrijirea persoanelor.

- Se va lucra in medie 40 ore/saptamana + ore suplimentare platite.

(In functie de salariul de incadrare initial + orele suplimentare se poate castiga brut pana la 1500 GBP/luna).

- Cazare asigurata contra cost (aproximativ 50-100 GBP/saptamana in functie de locatie, utilitati incluse sau nu).

- Masa pe durata programului de munca in functie de angajator.
- Asigurare medicala.
- 1 luna/an concediu de odihna platit.

- Detalii de calatorie pana la locul de munca. (Costul transportului este suportat de catre aplicant si nu angajator).

 

Acte necesare pentru dosar

 

- Curriculum Vitae (Descarca CV)

- Buletin + Pasaport sau Permis conducere

(La angajare pt obtinerea cazierului de UK - DBS de catre angajator sunt necesare minim 2 acte)

- Cazier Judiciar

- Adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca aplicantul este clinic sanatos apt pt munca.

- Adeverinta de la serviciul pasapoarte ca aplicantul nu are interdictie de a parasi tara.

- Ulterior dupa confirmarea locului de munca se vor mai cere pt dosar 2 recomandari de la locurile de munca anterioare. Celor care nu pot obtine astfel de recomandari li se va oferi ajutor din partea noastra.

 

Actele sunt necesare doar in copie simpla, nu este nevoie de traducere sau legalizare si se pot trimite la email: info@maraly.ro, imagine foto pe WhatsApp la 0745904094 sau curier pe adresa agentiei.

 

Persoanele care se afla in UK sau in alte tari pot aplica doar pe baza unui CV si copia dupa buletin + pasaport sau permis conducere.

 

OPTIONAL: Curs de calificare la locul de munca de Asistant Social - QCF Level 2-3 in Health and Social Care.

 

Ulterior angajari aplicantul poate efectua la locul de munca daca doreste un curs de calificare QCF (Qualification and Credit Framework) Level 2-3 in sistemul Health and Social Care din Marea Britanie. Durata cursului este variabila, poate fi terminat in primele 6-9 luni de munca, iar teoria se va desfasura online pe internet cu un assesor (supervisor) de la colegiul la care aplicantul va fi inscris. Dupa obtinerea atestatului QCF Diploma Level 2, aplicantul poate efectua daca doreste si Level 3. Fiecare nivel ofera posibilitatea de crestere salariala, precum si promovarea pe un post superior in functie de companie. Aceste certificari sunt acordate de catre statul englez prin Edexcel.

 

ATENTIE !!!

 

Trimitem aplicantii in Marea Britanie doar in momentul in care locul de munca este sigur 100%, aplicantul cunoaste numele angajatorului, locatia exacta, nr de ore de munca, salarizare, detaliile referitoare la cazare, etc.

Nu trimitem ca Self Employed.

Putem dovedi cum prin intermediul nostru au mai plecat si pleaca permanent persoane in

Marea Britanie pe post de Care Assistant.

 

 

            Copyright © 2010 Maraly