DESPRE NOI

Design

Agentie de recrutare si plasare forta de munca acreditata de ITM Cluj-Napoca, Romania.

De ce sa alegi Maraly Recruitment ?

Deoarece din 2006 si pana in prezent devotamentul in oferirea celor mai bune servicii de recrutare si plasare de personal a fost si este activitatea noastra principala. Compania infiintata sub denumirea de Maraly Consulting, devenita Maraly Recruitment in 2010, prin experienta dobandita a avut intotdeauna ca obiectiv suportul oferit atat angajatului cat si angajatorului.

Am fost printre putinele agentii de recrutare din Romania care in 2006 furnizau locuri de munca pentru cetateni romani in Marea Britanie in baza unui permis si viza de munca pe 5 ani, iar ulterior in perioada 2007-2014 in baza unui document de rezidenta cunoscut sub denumirea de "Yellow Card", obtinut prin aplicatie la Home Office - Sheffield sau prin programarea aplicantilor la Home Office - Croydon, Londra.

Apreciarea clientilor nostri si recomandarea numelui Maraly au reprezentat durabilitatea companiei noastre din 2006 si pana in prezent. Recunoasterea efortului nostru in selectarea celor mai buni angajati pentru companiile partenere, a constituit un atu in pastrarea relatiilor de colaborare. Partenerii externi au fost de-a lungul timpului atent selectati, iar in prezent colaborarea noastra este dedicata prioritar catre companiile unde au mai plecat personal prin intermediul nostru si cunoastem detaliile locurilor de munca.

Plasarea de personal se face perfect legal in baza legislatiei din Romania, in baza unor oferte ferme de locuri de munca si in urma unui interviu direct intre candidat si angajator, ulterior angajatul beneficiind legal de aceleasi drepturi si conditii de munca ca si oricare alt angajat al companiei.

Toate serviciile noastre pentru candidatii din Romania care sunt in cautarea unui loc de munca sunt fara comision.