SERVICII

Design

Recrutare si selectie de personal pentru ofertele de munca in domeniul asistentei sociale din Marea Britanie. 

Ce va oferim?

Serviciile noastre sunt destinate tuturor persoanelor cu orice tip de calificare sau necalificati, care doresc sa lucreze in Marea Britanie in unitati particulare de asistenta sociala pentru ingrijirea persoanelor in varsta (Camine de batrani) pe post de Care Assistant (asistent ingrijire), Domestic worker (asistent curatenie, bucatarie, spalatorie, intretinere curte/gradina). 

Se asigura suport la obtinerea vizei de munca pentru persoanele care in prezent nu detin un statut de rezidenta in UK si sunt eligibile in acest sens conform cerinteleor impuse de statul englez. 

Cum se aplica pentru un loc de munca?

Solicitarea unui loc de munca se face prin aplicarea la unul din joburile listate si completarea/trimiterea unui CV, sau prin contact la Tel: 0040745904094 sau WhatsApp (la cerere se ofera suport in completarea  fomularului de CV).

Solicitantul poate opta pentru o anumita oferta de munca publicata in lista, sau daca nu are vreo preferinta de locatie in functie de nivelul de limba engleza/calificare/experinta i se poate face o oferta din partea partea companiei noastre.  

Care este durata contractului de munca?

Contractele de munca sunt cu norma full time si perioada nedeterminata. Optional se pot efectua si ore suplimentare platite cu rata standard sau extra. Total numarul de ore pe saptama este cuprins in medie intre 40-60, sau mai mult in functie de caz.

Care este salariul oferit?

Salariul de incadrare initial depinde de compania angajatoare si variaza intre 8.75 (minimum pe economie in UK) - 10.00 GBP/ora , de nivelul de limba engleza al aplicantului, daca exista sau nu calificare si experienta in ingrijirea persoanelor in varsta si se va achita in cont bancar la finalul fiecarei luni. 

Este asigurata masa ?

In functie de angajator se asigura o masa pe durata programului de munca.

Se ofera asigurare medicala?

Fiecare nou angajat va fi ajutat de catre compania angajtoare in obtinerea National Insurance Number (NINO), la inregistrarea catre un medic de familie (GP) si va benficia de asigurare medicala pe toata durata angajarii. 

Se ofera concediu de odihna?

Fiecare companie angajatoare asigura conform legistatiei muncii 1 luna/an concediu de odihna platit. 

Este sau nu asigurata cazarea si in ce conditii?

Cazarea va fi asigurata de compania angajatoare in apropierea locului de munca contra cost (aproximativ 50-100 GBP/saptamana in functie de localitate, apartament/casa, camera single/dubla, utilitati incluse sau nu), care se va retine din salar. In cazul in care aplicantul detine sau doreste sa isi caute o cazare pe cont propriu, se poate opta doar pentru obtinerea locului de munca.

Este nevoie de viza de munca?

Daca persoana care aplica la job este deja in UK, a mai fost angajata legal, a aplicat sau detine o confirmare de rezidenta Pre-Settled Status atunci nu are nevoie de viza de munca. Persoanele care doresc sa aplice pentru un  job dar la momentul actual se afla in Romania sau ca turist in UK, vor trebui sa aplice pentru viza de munca. Persoana care aplica pentru un job si se incadreaza conditiilor cerute de statul englez pentru obtinerea vizei, va primi support pentru aplicatia la viza din partea companiei noastre.  

Cum se ajunge la locul de munca?

Compania va poate oferi suport si detalii de calatorie pana la locul de munca, costul transportului fiind suportat de catre aplicant si nu  de catre angajator.

Se achita comision pentru locul de munca oferit?

NU, toate serviciile noastre de mediere pentru aplicantii care se inregistreaza la SC Maraly Recruitment SRL si aplica pentru un loc de munca sunt fara comision, taxele fiind suportate in prezent de catre angajator conform noii legi Nr. 232/2017 din 29 noiembrie 2017, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 156/2000. 

Pentru alte detalii suplimentare sau informatii  mai exacte despre o anumita oferta de munca va rugam sa ne contactati.